BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

4plus

BPG is een verkoopformule die exclusief door leden van 4+ Bouwmaterialen (4Plus) mag worden gevoerd. 4Plus is een coöperatie van zelfstandige handelaren in bouwmaterialen. Met 65 leden en 84 vestigingen verspreid over het hele land bevindt 4Plus zich in de top 4 van Nederland als het gaat om bouwmaterialen. De 4Plus-leden kenmerken zich door een sterke lokale waarde, vaak familiebedrijven, die betrouwbaar zijn en beschikken over vakkennis. De individuele leden vormen als het 4Plus-collectief een krachtige inkooporganisatie. Ook andere essentiële zaken als voorraad en automatisering worden centraal georganiseerd.

Verkoopformules

De leden van 4Plus kunnen deelnemen aan twee formules: BPG en Mijn Thuis. BPG is gericht op bouwmaterialen en Mijn Thuis biedt concepten voor Tuin, Badkamer, Keuken en Interieur. Thuisbouwwinkel.nl is de gezamenlijke webshop van de leden, gericht op consumenten. 

Ruim 20 jaar

4Plus is in 1983 ontstaan. Vier handelaren in het zuiden van het land besloten toen hun krachten te bundelen en een inkooporganisatie op te richten. Kort daarna meldde zich een vijfde lid, wat de + verklaart. 4+ Bouwmaterialen B.V. is in 1994 officieel opgericht. In het Limburgse Born is het logistieke centrum van 4Plus gevestigd. Van hieruit worden de leden bijna dagelijks beleverd.

Internationaal
4Plus heeft een internationale samenwerking met Baustoffring en Holzland. Een krachtenbundeling. Op het gebied van inkoop, maar ook op het gebied van kennis en opleidingen. Service staat niet voor niets boven aan het lijstje van de leden van BPG.
 


 
Bel mij