BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

badkamers bpg rbh roermond

De badkamer is een belangrijke ruimte. Een plek om tot rust te komen en jezelf op te frissen. Maar het is meer. De badkamer heeft zich ontwikkelt tot een echte leefruimte waarbij sfeer en privacy samenvloeien. Een ruimte waarin iedereen zich prettig voelt en de benodigde rust en kalmte vindt. Komt dat even goed uit. Want de mogelijkheden de badkamer in te richten naar eigen wensen zijn enorm toegenomen. Kies voor een badkamer die de tijd ver vooruit is of ga voor een klassieke badkamer die past binnen uw stijl OF denk out-of-the-box en gebruik verschillende stijlen door elkaar heen. Ontwerp samen met onze specialisten gewoon uw eigen unieke stijl: alles kan, niets onmogelijk. Dat maakt de huidige ontwikkelingen nu juist zo mooi.

Showroom badkamer

In onze showroom vindt u daarom de nieuwste trends rondom de badkamer. We proberen hier een complete weergave te geven van ons assortiment. Omdat wij snappen dat het zien van een badkamer bijdraagt aan de beleving van u als klant. Daarnaast maakt het gigantische aanbod de zoektocht naar de ideale badkamer soms onnodig complex. Want heeft het kiezen voor een bepaald design consequenties voor de functionaliteit? Past het sanitair wel bij elkaar? En past het allemaal binnen uw budget? Allemaal vragen waarop wij antwoord kunnen geven. Advies over uw badkamer vanuit een bouwtechnisch perspectief en een showroom met oog voor design en focus op persoonlijk advies. Omdat wij graag met u meedenken.


 


 
Bel mij