BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Over bpg rbh roermond

 

Een one-stop-shop voor al uw bouwmaterialen. Wel zo handig als u met een groot bouwproject bezig bent. Daarom hebben wij alle bouwmaterialen voor elke fase voor u liggen hier. En ook nog eens in grote voorraden. En heeft u van bepaalde bouwmaterialen uitzonderlijke hoeveelheden nodig? Geen probleem. Ons leveranciersnetwerk is groot, waardoor wij binnen enkele dagen de gewenste bouwmaterialen bij u kunnen afleveren. Verder is onze kennis over bouwmaterialen groot: vanwege onze jarenlange ervaring en omdat wij veel met onze klanten praten. Wij weten daardoor precies wat er speelt. 

Dynamische markt

Dit weten wat er speelt komt ons goed van pas. Vooral gezien de sterke dynamiek op de bouwmaterialenmarkt. Via een open blik richting een scherp, actueel aanbod. Wat zijn de huidige ontwikkelingen en welke innovaties vinden er plaats? De constante verschuiving van vraag en aanbod vragen ons alert te zijn. Welke bouwmaterialen annuleren we en welke bouwmaterialen zijn juist een waardevolle toevoeging aan ons assortiment? Hoe blijft onze prijs- kwaliteitsverhouding op niveau en komen de wensen en verwachtingen van de consument overeen met ons aanbod? 

De BPG-groep

De beslissing om in 2012 lid te worden van de BPG-groep was dan ook een logische stap. Dit geeft ons de mogelijkheid bouwmaterialen gezamenlijk in te kopen, waardoor wij tegen zeer scherpe prijzen kwalitatief hoogstaande producten kunnen leveren. Ideaal en perfect afgestemd op de wensen van u als particulier of professional in de bouw. Bovendien zijn alle leden echte familiebedrijven. Zoals wij. Een prettige bijkomstigheid. 


 
Bel mij