BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

tegels bpg rbh roermond

Tegels voor de vloer, wand of de tuin. Bij BPG RBH Roermond hebben wij tegels voor elke toepassing. Welke maat, structuur of kleurschakering u ook wenst. Daarnaast hebben wij grote hoeveelheden tegels op voorraad. Want wij weten dat tegels geregeld aan de basis liggen voor een bouwproject. Wij weten ook dat de veelzijdigheid van tegels hiervan de reden is. Deze veelzijdigheid maakt de toepassingen van tegels eindeloos. Bovendien is de duurzaamheid van het product toegenomen. Door ontwikkelingen en innovaties zijn al onze tegels tegenwoordig onderhoudsvrij en slijtvast. Dit betekent overigens niet dat ze geen onderhoud vragen. Informeer bij onze medewerkers naar de juiste wijze van onderhouden. Ook hierin bieden wij service op maat.

Showroom tegels

Verschillende stijlen leiden tot nieuwe inspiratie. Nieuwe inspiratie leidt tot frisse ideeën. Dat is precies de gedachte achter onze showroom: een inspirerende gids door het gigantische aanbod. Maar het kan goed zijn dat u exact voor ogen heeft wat u wilt. Maar ook dan kan onze showroom u helpen. Ter aanscherping of als aanvulling op uw wensen. Bovendien geeft het zien van tegels in een grote ruimte en ten opzichte van elkaar toch net even een ander beeld. Samen met ons richting de juiste tegels. En door een directe levering heeft u ze ook nog eens snel in huis.


 


 
Bel mij