BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

OP BEDRIJFSBEZOEK BIJ DAKPANNENFABRIKANT NELSKAMP

Rick Heijmans en Mikel van Rooijen bezochten samen met een groep concullega's dakpannenfabrikant Nelskamp in Duitsland. Ze kregen een rondleiding door de Nibra fabriek in Gross-Ammensleben. Met het nieuwe G10 PV energiedak systeem heeft Nelskamp een duurzaam dak ontwikkeld dat elektriciteit opwerkt, met het uiterlijk van een traditioneel pannendak.

Grootste dakpannenfabrikant
‘Nelskamp is de grootste dakpannenfabrikant van Duitsland’, legt Rick uit. ‘Ze hebben 6 productielocaties in Duitsland en wij bezochten de grootste fabriek 'Nibra' waar ze de grootformaat keramische dakpannen maken. Ook produceren ze enkele producten volledig op maat, zodat ik onze klanten ook maatwerk kan bieden. Daarnaast blijven ze innoveren en dat zie je terug in de producten.’

Energiedak met dakpannenlook
Bij RBH Roermond hebben we een breed assortiment van Nelskamp dakpannen, vult Mikel aan. ‘Tijdens ons bezoek was ik het meest onder de indruk van het nieuwe energiedak systeem. Het ziet eruit als een traditioneel pannendak, maar je wekt er wel degelijk elektriciteit mee op door de PV modules. Rendement Plaatsing is eenvoudig door het plug en play stysteem waarbij je met 8 schroeven en 1 panhaak de module bevestigd die 8 hele pannen in een rij vervangt. Nelskamp garandeert een rendement van 18,% procent per zonnecel. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit presteert het dak 10 jaar lang 90% en tot wel 80% gedurende 25 jaar.’

Wil je meer weten over Nelskamp dakpannen of het energiedak systeem? Loop binnen bij RBH Roermond. Mikel vertelt je er graag meer over.

 

Bel mij