BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

kernwaarden

Waarom BPG?

Van en voor professionals in de bouw. Dat is waar Bouwpartner Groep (BPG) voor staat. Wij zijn graag uw partner. In onze vestigingen, verspreid over het hele land, kunt u terecht voor bouwmaterialen en gereedschappen. En: een deskundig advies en een goede service. 

De kernwaarden van BPG zijn: 
  • Betrouwbaar
  • Professioneel
  • Gemak

Betrouwbaar
Veel van onze BPG-vestigingen hebben al een lange historie en diepe wortels in de regio. Familiebedrijven waar bijvoorbeeld al de derde generatie aan het roer staat. Betrouwbaar in zaken betekent voor ons: afspraak = afspraak. BPG heeft een hoge leveringsbetrouwbaarheid, levert hoge kwaliteit en goede service.   

Professioneel
Van en voor professionals. U kunt bij ons terecht voor bouwmaterialen en gereedschappen van professionele kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Bij BPG geven wij u graag deskundig advies over de keuze voor het juiste product en de toepassing hiervan. 

Gemak
Een vestiging bij u in de buurt met een groot aantal artikelen op voorraad. Uiteraard zijn de BPG-vestigingen vroeg open, zodat u, voor u aan uw klus begint, uw spullen kunt komen halen. Het laten bezorgen van uw bestelling kan natuurlijk ook.

BPG, daar bouw je mee!Bel mij